Welkom bij Apotheek De Bal

Al meer dan 15 jaar is onze apotheek een gevestigde waarde in Menen. In 2004
namen wij, Jan De Bal en Charlotte Vereenooghe samen de apotheek over van Lieven Baert . Door de jaren heen is de apotheek geëvolueerd en uitgebreid.

SAmen met ons team streven we zo goed mogelijk naar tevreden klanten! Dit door toegewijde farmaceutische zorg te bieden waarbij we een degelijke uitleg aan de patiënten als een topprioriteit beschouwen! Dit wil zeggen dat we je intensief begeleiden zodat je je geneesmiddelen zo correct, efficiënt en veilig mogelijk gebruikt. Voor een optimale gezondheid is er immers meer nodig dan medicatie.
We informeren je over de werking en de bijwerking van je medicatie. We kijken ook na of er geen onverenigbaarheden zijn: twee geneesmiddelen die je niet mag combineren of bepaalde voeding die je beter kan vermijden. Nuttige informatie voor elke patiënt!

Ook online staan we altijd voor je klaar! Je kan gerust op een heel eenvoudige manier producten reserveren of bestellen via onze website of via de super handige Onepharma App op je smartphone. Zelfs voorschriften kunnen op een eenvoudige manier worden doorgestuurd naar ons, waarna we je een seintje geven wanneer de bestelling klaar is om af te halen. Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel dragen, kiezen we er voor geen producten op te sturen.

Ben je dus op zoek naar kwaliteit, service en zorg? Aarzel niet om ons te contacteren. We nemen graag onze tijd voor jou in alle discretie en vertrouwen en dit steeds met de glimlach.

Wij bieden jou een zeer uitgebreid assortiment van producten aan. Naast de klassieke geneesmiddelen zijn er ook talrijke niet-voorschriftplichtige produkten verkrijgbaar bij ons. We zetten ze hier even op een rijtje :

voedingssuplementen specifiek voor baby's of dieet

Etixx sportvoeding

baby-produkten zoals (fop)spenen, zuigflessen en alle toebehoren

huisgemaakte bereidingen

homeopathie en fytotherapie

diergeneeskunde

cosmetica en verzorginsprodukten


Verder kan u bij ons ook terecht voor bandagisterie, aerosol-therapie, thuiszorgmaterialen en niet te vergeten: kwalitatief hoogstaande magistrale bereidingen.

Bandagisterie

Wij beschikken over een bandagist-vergunning en leveren dus ook medische materialen voor de verzorging van stoma's en incontinentie-problemen.

Aerosol-therapie

Bepaalde toestellen zoals aerosol-apparaten dienen slechts tijdelijk gebruikt te worden en zijn nogal duur om aan te kopen. Daarom worden deze verhuurd.

Voor langdurig gebruik kunnen deze toestellen vanzelfsprekend ook worden aangekocht.

Thuiszorgmaterialen

Zowel kleine als grote hulpstukken voor in de thuiszorg kunnen aangekocht of gehuurd worden. We denken dan bv. aan krukken, rolstoelen, ziekenhuisbedden e.a. Vraag vrijblijvend naar meer info en/of prijzen. We beloven u concurrentiële prijzen !!

Magistrale bereidingen

We gaan er prat op magistrale bereidingen af te leveren van kwalitatief hoogstaand niveau; zowel qua manier van bereiden als qua hygiëne. Daarom beschikken we hiervoor over de meest moderne toestellen zoals een Topitec touch, Exact zalfmolen enz.

Het gebruik van ons zalfmengtoestel topitec touch betekent dat we bereidingen niet meer afleveren in klassieke aluminium zalftubes, maar in speciale plastieken potten. Dit is een zeer hygiënisch systeem aangezien de handen niet meer in de pot moeten worden gebracht en er geen lucht in de pot kan. Verder zijn deze potten uit een stevig plastiek gemaakt. Geen gepruts met kapotte aluminium tubes meer. Bij het bereiden gaat ook niets verloren, wat betekent dat de patiënt de exacte hoeveelheid zalf krijgt die de dokter hem voorgeschreven heeft.

Afspraak met je apotheker.

Wens je een vertrouwlijk gesprek met je apotheker , heb je vragen over correct gebruik van geneesmiddelen , een delicate vraag of wil je gewoon watmeer uitleg over de geschikte cosmetica voor jouw huid ?

Aarzel nooit om ons te contacteren of een afspraak te maken

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.