Over ons

Over ons

Zoek je een apotheek in Menen,  dan ben je bij apotheek De Bal aan het juiste adres. Sinds 2004 staat deze apotheek met tal van diensten en een ruime , voorraad, onder het toeziend oog van apotheker Jan De Bal . Heb je medicatie, advies of simpelweg een luisterend oor nodig? Onze apothekers en assistenten nemen graag uitgebreid de tijd om je zo goed mogelijk bij te staan.

Apotheek Debal 8976

Preventieve gezondheidsverbetering

Het betrokken team achter Apotheek De Bal zet zich in voor preventieve gezondheidsverbetering. Vroeger kwamen mensen enkel in een apotheek als ze ernstig ziek waren. Vandaag de dag is een apotheek, een plaats waar je terecht kan voor alle aspecten van gezondheid. Je kan bij ons terecht voor voedingssupplementen, homeopathie, incontinentiemateriaal, bandages, wondverzorging, huidverzorgingsproducten, en zo veel meer.

Onze belangrijkste troeven

Aangepast advies, een luisterend oor, farmaceutische zorg, een uitgebreid assortiment en een vlotte service zijn onze belangrijkste troeven. Bij ons kom je niet simpelweg je medicatie ophalen. Als huisapotheek stellen we voor iedere patiënt een medicatieschema op en zorgen we ervoor dat dit steeds up-to-date  blijft. Zo heb jij een handig overzicht van al je medicatie, om dagelijks klaar te leggen of om mee te nemen naar de dokter of het ziekenhuis. Kortom, wij zijn hét gezondheidscentrum bij jou om de hoek.

Als innovatieve apotheek volgen we de nieuwste ontwikkelingen binnen de farmaceutische sector en verruimen we steeds onze eigen kennis door het volgen van opleidingen. We geven dan ook steeds graag een extra woordje uitleg bij het gebruik van nieuwe medicatie of bij andere vragen.

Aptoheel Debal AU1U4767
Aptoheel Debal AU1U4767

Onze unieke robot

Dagelijks worden we bijgestaan door onze robot, deze zit verscholen achter onze balies. Dankzij onze robot blijven onze benen wat gespaard. Het bevat ruimte voor zo’n 10.000 verpakkingen. Dankzij de grijparm komt het gevraagde medicijn snel aan de juiste balie!

Soms zijn geneesmiddelen die je nodig hebt niet eenvoudig te verkrijgen. Wij streven ernaar je zo efficiënt en zo snel mogelijk te bezorgen wat je nodig hebt.

Een allesomvattende service

Om de gezondheid van onze klanten optimaal te ondersteunen en bij te dragen aan een energiek en vitaal leven, bieden we bij Apotheek De Bal een service aan die in alle noden voorziet. Daarom werken we samen met verschillende partners. Als apotheek spelen wij namelijk een centrale rol in het gezondheidsproces: doordat wij een laagdrempelig en betrouwbaar adres zijn, zijn we voor velen vaak het eerste aanspreekpunt. Door onze eigen expertise te combineren met die van anderen, kunnen we klanten beter én breder ondersteunen.

Wij beschikken over een eigen laboratorium

Doordat wij beschikken over gespecialiseerde apparatuur en ons eigen laboratorium zijn onze  magistrale bereidingen altijd van de hoogste kwaliteit, up-to-date en aanpasbaar op maat van elke patiënt. Zo beantwoorden we aan je behoeften met producten van topniveau.

Bereidingen voor huisdieren

Wij zijn ook gespecialiseerd in (oncologische) bereidingen voor huisdieren.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Misschien vind je hier al je antwoord.

#couleursdenoir #apotheekdebal #makeupideas #girlswannahavefun
Fijne Moederdag!!💐  #apotheekdebal
Apotheek De Bal gaat er enkele dagen tussenuit!😎  #feestdagen #genieten #geluksmomentje #batterijopladen
Laat nu jouw individuele huidanalyse uitvoeren op VRIJDAG 24 MEI met de SKINSCOPE en maak kennis met het  #1 HUIDVERZORGINGSMERK wereldwijd aanbevolen door esthetische artsen, PLASTISCH CHIRURGEN & DERMATOLOGEN.  Maak een afspraak via charlotte@apotheekdebal of via 056/ 51 34 51.  #skinceuticals #skinscope #huidanalyse #huidverzorgingsproducten #apotheekdebal #maaknujeafspraak♥️