Onze diensten

Onze apotheek biedt een uitgebreid scala aan diensten om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van onze klanten, waaronder het vullen van recepten, het verstrekken van deskundig advies over medicatie, en het uitvoeren van medicatiebeoordelingen om ervoor te zorgen dat onze klanten hun medicijnen op de juiste manier gebruiken. Daarnaast bieden we ook gezondheidscontroles, zoals bloeddrukmetingen en bloedsuikertests, evenals de mogelijkheid om griepvaccinaties en andere immunisaties te ontvangen.

Apotheek Debal 8656
Apotheek Debal 8656
Icon

Baby- en kindverzorging

Bij onze apotheek hebben we een ruim assortiment aan baby- en kinderproducten om te voldoen aan de specifieke behoeften van ouders en verzorgers.

Lees meer
Apotheek Debal 8445
Apotheek Debal 8445
Icon

Praktisch

Bij onze apotheek staat het bevorderen van jouw optimale gezondheid voorop. We streven ernaar om onze klanten goed te informeren, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen over jouw gezondheid en welzijn.

Lees meer
Apotheek Debal 8749
Apotheek Debal 8749
Icon

Demodagen en workshops

In onze apotheek organiseren we regelmatig workshops om onze gemeenschap te informeren en educeren over verschillende gezondheidsgerelateerde onderwerpen.

Lees meer
Apotheek Debal–app
Apotheek Debal–app
Icon

Apotheek applicatie

Bestel je graag van op afstand of neem je een zeldzaam medicijn dat we niet op voorraad hebben? Gebruik dan zeker onze app !

Lees meer
Apotheek Debal 8908
Apotheek Debal 8908
Icon

Cosmetica & huidverzorging

Iedereen heeft recht op een gezonde huid! Kom langs in de apotheek en laat je begeleiden door één van onze specialisten.

Lees meer
Apotheek Debal 8887
Apotheek Debal 8887
Icon

Homeopathie & fytotherapie

Bij apotheek De Bal geloven we in een holistische benadering van gezondheid, waarbij we aandacht besteden aan zowel het fysieke als het mentale welzijn.

Lees meer
Apotheek Debal 8701
Apotheek Debal 8701
Icon

Thuiszorgmateriaal

We bieden diverse hulpmiddelen zoals looprekken, krukken en wandelstokken om mobiliteit te verbeteren en de veiligheid te vergroten.

Lees meer
Apotheek Debal 8596
Apotheek Debal 8596
Icon

Magistrale bereidingen

Onze apotheek biedt een uitgebreid assortiment aan magistrale (huis)bereidingen aan, variërend van op maat gemaakte crèmes en zalven, capsules, tot gepersonaliseerde geneesmiddelen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Lees meer
Aptoheek Debal AU1U4747
Aptoheek Debal AU1U4747
Icon

Huisapotheker en medicatiebegeleiding

Heb je medicatie, advies of simpelweg een luisterend oor nodig? Onze apothekers en assistenten nemen graag uitgebreid de tijd om je zo goed mogelijk bij te staan.

Lees meer
#couleursdenoir #apotheekdebal #makeupideas #girlswannahavefun
Fijne Moederdag!!💐  #apotheekdebal
Apotheek De Bal gaat er enkele dagen tussenuit!😎  #feestdagen #genieten #geluksmomentje #batterijopladen
Laat nu jouw individuele huidanalyse uitvoeren op VRIJDAG 24 MEI met de SKINSCOPE en maak kennis met het  #1 HUIDVERZORGINGSMERK wereldwijd aanbevolen door esthetische artsen, PLASTISCH CHIRURGEN & DERMATOLOGEN.  Maak een afspraak via charlotte@apotheekdebal of via 056/ 51 34 51.  #skinceuticals #skinscope #huidanalyse #huidverzorgingsproducten #apotheekdebal #maaknujeafspraak♥️