Ons team

Ons team

Maak kennis met het team van Apotheek De Bal. Iedereen binnen het team van apotheek De Bal heeft zijn eigen specialisaties. Dit resulteert in een nog betere zorgverlening. Door regelmatig overleg tussen de collega’s houden we elkaar op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen.
Apotheek Debal 8967
Apotheek Debal 8602
Apotheek Debal 8602

Gust Hochepied

Laboratoriumtechnicus

Maak kennis met Gust Hochepied, een waardevol lid van ons apotheekteam. Gust behaalde in 2022 zijn diploma in farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie en voltooide zijn stage bij ons om het diploma van farmaceutisch technisch assistent te behalen. In onze apotheek is Gust voornamelijk verantwoordelijk voor de bereiding van geneesmiddelen. Buiten zijn werk is Gust gepassioneerd over wielrennen. Zijn liefde voor deze sport weerspiegelt zich in zijn toewijding, doorzettingsvermogen en discipline als farmaceutisch assistent.

Apotheek Debal 8662
Apotheek Debal 8662

Caro Delombaerde

Adjunct-Apotheker

In juni 2022 behaalde Caro haar Master Farmaceutische Zorg aan de KU Leuven. Sindsdien is ze hier aan de slag als Adjunct-Apotheker. Vol jeugdig enthousiasme probeert ze iedereen zo goed mogelijk bij te staan en de best mogelijke zorg te verlenen. Het concept van huisapotheker ligt haar nauw aan het hart. Voor het opstellen of optimaliseren van jouw medicatieschema kan je altijd bij haar terecht. In haar vrije tijd gaat Caro regelmatig sporten. Ze houdt van lekker koken en gezellig samen zijn met familie en vrienden.

Farrah Cottignies

Apotheekassistente

Farrah studeerde in 2001 af als farmaceutisch technisch assistente en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de apotheek. Ze staat graag vol enthousiasme en met de glimlach in de apotheek om jullie te helpen waar kan. Farrah heeft samen met Lorenzo 3 kinderen Amélie, Fares en hun kleinste spruit Witse. Haar vrije tijd vult ze het liefst op met verwennen van haar kindjes en man. Als het even kan, zoekt ze graag warmere oorden op in Zuid-Frankrijk. Farrah is sportief ingesteld, zo heeft ze op nationaal niveau volleybal gespeeld in Menen.

Charlotte Vereenooghe

Apotheekassistente - Zaakvoerster

Charlotte studeerde in 2002 af als Osteopate / Kinesitherapeute te Gent. Nadien behaalde ze haar diploma apotheekassistente . Nu is ze samen met haar man Jan de drijvende kracht van de apotheek.  Charlotte haar interesses binnen de apotheek liggen voornamelijk bij de cosmetica en de maquillage. Ook probeert ze steeds nieuwe leuke gamma’s te vinden om de klanten nog beter te kunnen bijstaan. Op woensdagavond vind je Charlotte samen met haar vriendin terug op haar koersfiets wat haar grote hobby is. Ook wandelen met haar man en de hond Brownie staat bovenaan het lijstje. Charlotte is samen met haar man Jan de gelukkige moeder van drie gezonde kinderen Arnaud, Aline en Axelle.

Jan De Bal

Apotheker - Zaakvoerder

Jan behaalde zijn Master Farmaceutische Wetenschappen in 2002 aan de K.U.L. hij is Apotheker-Titularis en alles gebeurt onder zijn goedkeurend oog. In 2004 nam hij Apotheek Baert over. Samen met Charlotte is hij de papa Van Arnaud , Aline en Axelle . In zijn vrije tijd  fietst hij graag  en gaat hij graag naar de Belgische Kust waar hij regelmatig gaat wandelen en uitwaaien. Verder heeft hij ook nog een voorliefde voor alles wat toch wat snelheid heeft en een zwak voor Italië. Ook voor lekker eten en drinken tekent  hij altijd present.

COMPLIMENTENDAG!👏 Wij hebben het beste team!💪  #complimentendag #topteam #dankbaar #zeverdieneneenpluim #apotheekdebal
Ontdek 👀 de prachtige giftboxen 🎁 van Kanjo met een kam, haarklip en hairtowel in acetaat voor slechts 29,90 € ipv 57 €. Verkrijgbaar in twee kleuren.🌈 Wij helpen graag!😘  #kanjo #haarspelden #kam #haarborstel #hairtowel #hairpin #topkwaliteit👌 #acetaat #apotheekdebal
Gratis Workshop Cent Pur Cent donderdag 14 maart om 18 u of 20 u.  #workshop #centpurcent #apotheekdebal
Actie Les Couleurs De Noir!🎁
Van 19 februari tem 9 maart ontvangt U een gratis Chubby Lipbalm💄 ( t.w.v. 19,90 €) bij aankoop van 2 Les Couleurs De Noir producten.💋💋💋  Wij helpen U graag!🤩  #apotheekdebal #lescouleursdenoir #gratislipbalm #lipsparty #bebeautiful #happylipstickday