Apotheek Debal 8908

Cosmetica & huidverzorging

Iedereen heeft recht op een gezonde huid! Kom langs in de apotheek en laat je begeleiden door één van onze specialisten.

Apotheek Debal 8718
Apotheek Debal 8718

Mooi en vitaal op elke leeftijd …

Mooi en vitaal op elke leeftijd … Mét behoud van uw natuurlijke uitstraling. Met de jaren wordt uw huid gevoeliger en ondergaat ze ouderdomsverschijnselen. Ook andere huidproblemen zoals acné en psoriasis of littekens laten hun sporen na.

Gezond en stralend door het leven gaan, daar wordt een mens gelukkig van. Bij ons kunt u terecht voor een uitzonderlijk gamma eerlijke items voor de huid. Van snelle mooimakers tot dermatologische toppers met diepgaande werking – samen vinden we de producten die passen bij uw huid én uw budget.

Zowel voor de dagelijkse verzorging van het gelaat als van het lichaam hebben wij een zeer ruim, huidvriendelijk assortiment in de apotheek.

Apotheek Debal 8474
Apotheek Debal 8474

Uitgebreid gamma en advies

Als ervaringsdeskundigen maken wij u graag wegwijs in ons gamma en geven wij het nodige advies specifiek op maat van uw huid.

Ben je geïnteresseerd in een bepaald verzorgingsproduct? We organiseren heel het jaar door demodagen, zodat je jouw favoriete product eens gratis kan uitproberen. Tijdig inschrijven is de boodschap. Ook organiseren we regelmatig infoavonden. Een leuke, informatieve avond in een ongedwongen sfeer.  Hou zeker onze agenda (facebook, instagram) hiervoor in de gaten!

#couleursdenoir #apotheekdebal #makeupideas #girlswannahavefun
Fijne Moederdag!!💐  #apotheekdebal
Apotheek De Bal gaat er enkele dagen tussenuit!😎  #feestdagen #genieten #geluksmomentje #batterijopladen
Laat nu jouw individuele huidanalyse uitvoeren op VRIJDAG 24 MEI met de SKINSCOPE en maak kennis met het  #1 HUIDVERZORGINGSMERK wereldwijd aanbevolen door esthetische artsen, PLASTISCH CHIRURGEN & DERMATOLOGEN.  Maak een afspraak via charlotte@apotheekdebal of via 056/ 51 34 51.  #skinceuticals #skinscope #huidanalyse #huidverzorgingsproducten #apotheekdebal #maaknujeafspraak♥️