Apotheek Debal 8445

Praktisch

Bij onze apotheek staat het bevorderen van jouw optimale gezondheid voorop. We streven ernaar om onze klanten goed te informeren, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen over jouw gezondheid en welzijn.

Reisapotheek

Als apothekers begrijpen we dat reizen een opwindende ervaring kan zijn, maar het kan ook gepaard gaan met specifieke gezondheidsbehoeften. Of je nu een avontuurlijke reiziger bent of liever ontspant op een tropisch strand, we staan klaar om je te voorzien van deskundig advies over producten die je nodig hebt voor een gezonde en zorgeloze reis.

Van reisvaccinaties en malariaprofylaxe tot reisziektegeneesmiddelen en zonnebrandcrèmes, we helpen je bij het identificeren van de juiste producten op basis van jouw reisbestemming, duur en persoonlijke behoeften. We zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent over mogelijke gezondheidsrisico’s op je bestemming en de nodige voorzorgsmaatregelen kunt nemen.

Of je nu advies nodig hebt over het samenstellen van een reisapotheek, het kiezen van de juiste insectenwerende middelen of het verzorgen van je huid in verschillende klimaten, iwe staan tot je dienst om je te helpen genieten van een gezonde en plezierige reiservaring. Kom langs in onze apotheek of neem contact met ons op via de contactgegevens hieronder. We kijken ernaar uit om je te helpen met alles wat je nodig hebt om je reis tot een succes te maken!

Afhaalkluisje

Bij onze apotheek hebben we een handige en veilige afhaalkluisjeservice om het ophalen van je medicijnen en andere producten nog gemakkelijker te maken. Met onze afhaalkluisjes kun je jouw bestelling 24/7 afhalen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Hoe werkt het? Plaats simpelweg je bestelling bij ons, of het nu gaat om herhaalmedicatie of andere producten. Zodra je bestelling klaar is, ontvang je een unieke toegangscode. Met deze code kun je jouw afhaalkluisje openen en je bestelling veilig en snel meenemen.

Of je nu een druk schema hebt, buiten reguliere openingstijden wilt ophalen of gewoon de voorkeur geeft aan zelfbediening, ons afhaalkluisje bieden de flexibiliteit en privacy die je nodig hebt. Kom langs en ontdek het gemak van onze afhaalkluisjeservice bij de apotheek!

Vervallen ongebruikte medicatie

Onze apotheek wil ook , samen met jullie , duurzaam en milieubewust zijn ! Daarom bieden we deze gratis service aan !

Vervallen medicatie is potentieel gevaarlijk en moet op de juiste manier worden afgevoerd. Het is belangrijk om vervallen medicijnen niet zomaar in de prullenbak te gooien of door het toilet te spoelen, omdat dit negatieve gevolgen kan hebben voor het milieu en de volksgezondheid.

Bij onze apotheek hebben we een speciale inzamelingsdienst voor vervallen medicatie. Je kunt jouw vervallen medicijnen bij ons inleveren, zodat we ze op een veilige en verantwoorde manier kunnen vernietigen. Dit zorgt ervoor dat ze niet in verkeerde handen vallen en voorkomt mogelijke schade aan het milieu.

Wanneer je vervallen medicatie hebt, neem dan contact met ons op of kom langs in de apotheek. We zullen je graag begeleiden bij het juist afvoeren van de medicatie, zodat je een bijdrage levert aan een veiligere en schonere omgeving voor iedereen.

Onthoud: het is altijd belangrijk om de houdbaarheidsdatum van medicijnen in de gaten te houden en vervallen medicatie op de juiste manier af te voeren.

Sluitingsdagen

De apotheek zal op deze dagen gesloten zijn:

Maandag 1 april

Woensdag 1 mei

Donderdag – vrijdag – zaterdag  9 – 10 – 11 mei

Maandag 20 mei

Donderdag – vrijdag – zaterdag  15- 16 – 17 augustus

Vrijdag – zaterdag 1 – 2 november

Maandag 11 november

Woensdag 25 december

 

 

 

De dagelijkse routine van CeraVe: 
🧼 Hydraterende reiniging.
🧴Hydraterend serum met hyaluronzuur.
☀️ Zonnecrème met factor 30 of 50.  #cerave #huidverzorging #huidbescherming #gezondehuid #zonderparfum #apotheekdebal
Top Actie op de zonneproducten van VICHY!☀️😎
Bij aankoop van 2 zonneproducten: -10 € korting.
Bij aankoop van 3 zonneproducten: -20 € korting.  #VichyLaboratoires #zon #zonneproducten #beschermjehuid #genieten #grotekortingen #mooiehuid #apotheekdebal
#yun #vaginalehygiene #gezondebacteriën #prebioticwash #probioticgel #intiemehygiene #apotheekdebal
Test nieuw oogpalet cent pur cent route du soleil☀️💚👀#zon#zomer#makeup#
Tijdens de zomermaanden blijven we paraat staan voor jullie! ☀️
Enkel tijdens het Hemelvaartweekend nemen we een korte pauze 🏖