Apotheek Debal 8701

Thuiszorgmateriaal

We bieden diverse hulpmiddelen zoals looprekken, krukken en wandelstokken om mobiliteit te verbeteren en de veiligheid te vergroten.

Verzorgingsproducten

Naast de mobiliteitshulpmiddelen bieden we ook verzorgingsproducten aan, zoals incontinentiemateriaal, wondverzorgingsproducten en persoonlijke hygiëneproducten. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor comfort en waardigheid bij de dagelijkse zorg.

Thuiszorgmateriaal

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over het juiste thuiszorgmateriaal dat past bij jouw specifieke behoeften. We begrijpen dat elke situatie uniek is en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die bijdragen aan het welzijn en de zelfstandigheid van onze klanten.

Bij onze apotheek streven we ernaar om een vertrouwde partner te zijn in de thuiszorg. We zorgen voor een vriendelijke en ondersteunende omgeving waar je terecht kunt met al je vragen en waar we samen de beste oplossingen kunnen vinden voor jouw comfort en welzijn.

Kom langs in onze apotheek en ontdek ons uitgebreide assortiment aan thuiszorgmateriaal. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de juiste producten en het bieden van de nodige ondersteuning in jouw thuiszorgtraject.

De dagelijkse routine van CeraVe: 
🧼 Hydraterende reiniging.
🧴Hydraterend serum met hyaluronzuur.
☀️ Zonnecrème met factor 30 of 50.  #cerave #huidverzorging #huidbescherming #gezondehuid #zonderparfum #apotheekdebal
Top Actie op de zonneproducten van VICHY!☀️😎
Bij aankoop van 2 zonneproducten: -10 € korting.
Bij aankoop van 3 zonneproducten: -20 € korting.  #VichyLaboratoires #zon #zonneproducten #beschermjehuid #genieten #grotekortingen #mooiehuid #apotheekdebal
#yun #vaginalehygiene #gezondebacteriën #prebioticwash #probioticgel #intiemehygiene #apotheekdebal
Test nieuw oogpalet cent pur cent route du soleil☀️💚👀#zon#zomer#makeup#
Tijdens de zomermaanden blijven we paraat staan voor jullie! ☀️
Enkel tijdens het Hemelvaartweekend nemen we een korte pauze 🏖