Apotheek Debal 8701

Thuiszorgmateriaal

We bieden diverse hulpmiddelen zoals looprekken, krukken en wandelstokken om mobiliteit te verbeteren en de veiligheid te vergroten.

Verzorgingsproducten

Naast de mobiliteitshulpmiddelen bieden we ook verzorgingsproducten aan, zoals incontinentiemateriaal, wondverzorgingsproducten en persoonlijke hygiΓ«neproducten. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor comfort en waardigheid bij de dagelijkse zorg.

Thuiszorgmateriaal

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over het juiste thuiszorgmateriaal dat past bij jouw specifieke behoeften. We begrijpen dat elke situatie uniek is en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die bijdragen aan het welzijn en de zelfstandigheid van onze klanten.

Bij onze apotheek streven we ernaar om een vertrouwde partner te zijn in de thuiszorg. We zorgen voor een vriendelijke en ondersteunende omgeving waar je terecht kunt met al je vragen en waar we samen de beste oplossingen kunnen vinden voor jouw comfort en welzijn.

Kom langs in onze apotheek en ontdek ons uitgebreide assortiment aan thuiszorgmateriaal. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de juiste producten en het bieden van de nodige ondersteuning in jouw thuiszorgtraject.

NUXE exclusieve animatiedag!πŸ˜ƒ
Kom langs zonder afspraak en geniet van persoonlijk beauty advies.  #Nuxe #animatiedag #beautytips #zonderafspraakbinnenlopen #apotheekdebal
NIEUW πŸ†• in ons assortiment! SKIN CEUTICALS 🀩  Hier al een voorproefje van onze A.G.E. Interrupter Advanced.
De ideale dagverzorging preventief tegen huidveroudering.
Herstelt de elasticiteit en stevigheid en bestrijdt de vorming van diepe rimpels.  Vraag vrijblijvend advies of een tester.  #apotheekdebal #skinceuticals #huidverzorging #wereldwijdaanbevolendoordermatologen
Grote kortingsactie CENT PUR CENT enkel op 2 APRIL!!!πŸ’„πŸ˜ƒ
Bij aankoop vanaf 50 € make- up producten ontvangt U een gratis waterproof πŸ’¦ eyepencil ✏️.  Wist U dat wij U ook gratis make- up advies  geven en U daarbij eens maquilleren?
Contacteer ons gerust voor een afspraak.πŸ“†  #centpurcent #makeup #feelinggood #beautifulskin #apotheekdebal
Prettig Paasfeest!πŸ₯πŸ£πŸ°πŸ‡  #apotheekdebal #pasen2024
Deze middag kraken we de kluis πŸ€‘ van La Roche Posay bij een lekker etentje 🍽 aangeboden door TherabelPharma. Smakelijk!πŸ˜‹  #therabel #LaRochePosay #wezijnverwend #lekkereten #dankbaarπŸ™